Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Rezeň s pečenými baby zemiakmi, paradajkovým šalátom a avokádovým dresingom

Rezeň s pečenými baby zemiakmi, paradajkovým šalatom (salat k reznom)

Serving 4 porciách
Trvanie 20 MIN
Náročnosť jednoduchý

Ingrediencie

1 balenie Garden Gourmet Veggie rezeň
500g baby zemiakov
150g valeriánky poľnej
400 g cherry paradajok
1 avokádo
šťava z 1 citróna
2 jarné cibuľky
1 strúčik cesnaku
2 lyžice extra panenského olivového oleja
2 lyžice majonézy
1 lyžička horčice
Voliteľné: 1 lyžička medu
skopírovať ingrediencie
ingrediencie skopírované!

Rezeň s pečenými baby zemiakmi, paradajkovým šalatom (salat k reznom)

Príprava

1. OSMAŽTE BABY ZEMIAKY S CESNAKOM

Baby zemiaky varíme v šupke domäkka, zlejeme a rozpolíme. Na panvici rozpálime olej a uvarené zemiaky osmažíme do zlatohneda. V poslednej minúte pridáme na plátky nakrájaný cesnak a krátko všetko spolu orestujeme.

2. PRIPRAVTE VEGGIE REZEŇ

Veggie rezeň Garden Gourmet pripravíme podľa inštrukcií uvedených na obale.

3. PRIPRAVTE ZELENINU

Valeriánku opláchneme a osušíme. Paradajky nakrájame na štvrťky, jarnú cibuľku na kolieska a polovicu avokáda rozkrájame na kocky.

4. PRIPRAVTE AVOKÁDOVÝ DRESING

Príprava dresingu: Druhú polovicu avokáda zmiešame so šťavou z polovice citróna, dvoma lyžicami olivového oleja, dvoma lyžicami majonézy, jednou lyžičkou horčice, dochutíme medom (nepovinné) a celú zmes rozmixujeme.

5. OZDOBTE A DOBRÚ CHUŤ!

Šalát, paradajky a avokádo rozdelíme na štyri taniere, ozdobíme jarnou cibuľkou a pokvapkáme dresingom. Druhú polovicu citróna rozkrájame na kúsky a podávame k rezňu a opečeným zemiakom.

Nutričné informácie

REFERENČNÉ HODNOTY

Per Serving

sacharidy
37 gramov
energie
341.4 kilokalórií
tuky
16.2 gramov
proteín
12.1 gramov
The recipe is made with