Kešu orechy orestujeme na suchej panvici a odstavíme. Na rovnakej panvici rozpálime olej a pripravíme Veggie rezančeky podľa pokynov na obale.
Ingrediencie
2 balenia Garden Gourmet Veggie Rezančeky
100 g kešu orieškov (alebo 50g kešu a 50g pekanových orieškov)
1 zrelé mango
1 zrelé avokádo
150 g špenátových listov
300 g ananásu
200 g cíceru (v plechovke)
100 g granátového jablka
30 ml citrónovej šťavy
3 lyžice rastlinného oleja
2 lyžice tekutého medu
čerstvo mleté čierne korenie
Voliteľné: 1 polievková lyžica konopných semienok
Šalát s veggie rezančekmi, cícerom a granátovým jablkom
Príprava
1. OPEČTE KEŠU ORECHY A VEGGIE REZANČEKY
2. PRIPRAVTE SI OVOCIE A ZELENINU
Medzitým pripravíme šalát. Vložíme špenátové listy do misky. Ovocie a avokádo očistíme, nakrájame na kocky a premiešame so šalátom (zopár kúskov si necháme bokom na ozdobu ).
3. DRESING Z CITRÓNOVEJ ŠŤÁVY A MEDU
Dresing pripravíme vyšľahaním z citrónovej šťavy a medu. Dochutíme soľou a korením. Premiešame so šalátom, ktorý potom rozdelíme do tanierov.
4. VŠETKO DAJTE DO MISKY A PODÁVAJTE!
Na takto pripravený šalát rozdelíme orechy, cícer a Veggie rezančeky. Ozdobíme granátovým jablkom (konopnými semienkami) a ďalšími kúskami ovocia, ktoré sme si predtým odložili.
Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
sacharidy
63.9 gramov
energie
747.7 kilokalórií
tuky
44.8 gramov
proteín
30 gramov