Garden Gourmet Veggie rezančeky namarinujeme v zmesi kajenského korenia a oleja. Nemusíte ich nechávať v marináde dlho, stačí im len pár minutiek.
Ingrediencie
Mexická tortilla na panvici s Veggie rezančekmi
Vegetariánske tortilly nemusia byť len plné zeleniny a ničoho iného. Vďaka Garden Gourmet si môžete pripraviť toto skvelé jedlo s mexickými koreňmi úplne bez mäsa – ale také, ktoré bude chutiť aj hocijakému mäsožravcovi. Garden Gourmet Veggie rezančeky obsahujú vysoký podiel bielkovín sójového pôvodu a výživovo sa tak ľahko vyrovnajú aj skutočnému mäsu. Príprava tortíl je navyše veľká zábava – pokojne pozvite svojich hostí do kuchyne, nech si každý zabalí tú svoju. Presne s tými surovinami, ktoré má sám alebo sama najradšej. Aj preto majú tortilly k obedu alebo večeri radi deti, ktoré sa môžu na nich skutočne vyjašiť.
Príprava
Rozohrejeme panvicu a rezančeky opražíme podľa inštrukcií uvedených na obale.
Fazuľu a kukuricu zlejeme. Zeleninu umyjeme, nakrájame na malé kocky a zmiešame s kukuricou. Ak chcete, aby si každý z vašich hostí vyrobil vlastnú tortillu presne podľa svojich chutí, nechajte jednotlivé druhy zeleniny v malých miskách a nemiešajte ich dohromady.
Tortilly zohrejeme podľa inštrukcií uvedených na obale. Väčšinou im bude stačiť pár desiatok sekúnd na panvici.
Fazuľe pridáme k opečeným Veggie rezančekom a krátko ich prehrejeme.
Teraz nastáva tá zábavná časť – plnenie a balenie tortíl! Polovicu tortilly pokryte pripravenou zeleninou, Veggie rezančekmi, fazuľou a zeleninovým šalátom.
Dozdobre trochou crème fraîche a nahrubo nakrájaným koriandrom. Môžete použiť aj kyslú smotanu a iné obľúbené bylinky.
Nakoniec tortillu dvakrát preložte. Ak chcete, môžete tortilly zabaliť do tvaru klasického burrita. V tom prípade zmes dobre vycentrujte, zohnite okraje tortilly z oboch strán do stredu a zvyšok tortilly pevne zrolujte.