Odrežte cca. 2 cm od spodnej časti špargle a paradajky rozpolíme.
Ingrediencie
1 balenie Garden Gourmet grilované rezance
500 g zelenej špargle
250 g cherry paradajok
75 g rukoly
150 g vegánskeho syra feta
1 polievková lyžica kapary
12 čiernych olív kalamata
Trochu bazalky na ozdobu
Kvapka olivového oleja
Trochu balzamikového octu
Trochu soli
Trochu papriky
Grilované rezance so šalátem a špargľou
Tento šalátový recept je dokonalou prílohou pre každé grilovanie. Údené a vegetariánske grilované rezance Garden Gourmet, chrumkavá špargľa, krémová vegánska feta a aromatické bylinky. Vyskúšaj to!
Príprava
1. PRIPRAVTE SI ZELENINU
2. UVARTE GRILOVANÉ KÚSKY A ŠPARGĽU
Grilované kúsky Garden Gourmet opečte na troche oleja na panvici na BBQ. Špargľu ugrilujeme na mriežke a dochutíme soľou a korením.
3. NA TANIERE ZELENINU
Rukolu poukladáme na tanier a rozložíme na ňu paradajky, olivy a kapary. Položte špargľu vedľa nej a nadrobte na ňu vegánsku fetu.
4. OZDOBTE, PODÁVAJTE A DOBRÚ CHUŤ!
Navrch poukladáme opečené kúsky, pokvapkáme balzamikovým octom a olivovým olejom a ozdobíme bazalkou.
Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
sacharidy
14 gramov
energie
236.4 kilokalórií
tuky
11.7 gramov
proteín
19.4 gramov