Rúru predhrejeme na 180 ° C (160 ° C pre ventilátorové rúry). Rozložime tortily na plech vyložený papierom na pečenie a zohrejeme v rúre 5-8 minút.
Ingrediencie
1 červená paprika
1 žltá paprika
1 malé avokádo
200 g kukurice z konzervy
200 g listov ľadového šalátu
1 cibuľa
100 g čerstvej paradajkovej salsy
25 g listov koriandra
2 lyžice limetkovej šťavy
1 lyžica olivového oleja
čerstvo mleté čierne korenie
Filety v mexickém štýlu Fajitas
Príprava
1. PREDEHREJTE RÚRU
2. OPÁKAJTE PAPRIKU A CIBULU
Na veľkej nepriľnavej panvici rozohrejeme olej. Nakrájané papriky a cibuľu opekáme, kým nezačnú karamelizovať, odložíme na tanier.
3. VEGGIE REZANČEKY POVARTE A SMÍCHAJTE SO ZELENINOU
Garden Gourmet veggie rezančeky pridáme na panvicu a povarime ich, až kým sa nestanú svetlo zlatými. Zkaramelizovanú zeleninu vráťíme na panvicu, pridáme sol a čierne korenie. Varíme ďalšiu minútu.
4. KUKURIČNÁ SALSA
Pripravíme rýchlu kukuričnú salsu - zmiešame kukuricu s cibuľou nakrájanou na kocky, avokádom a limetkovou šťavou. Posypeme lístkami koriandra. Dochutíme čiernym korením.
5. DAJTE DO MISEK A DOBRÚ CHUŤ!
Všetko položíme do misiek alebo tanierov na stôl a nech si každý pomôže!
Kulinárske tipy
Tip!
Podávajte s paradajkovou salsou.
Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
sacharidy
19.6 gramov
energie
167.9 kilokalórií
tuky
9.6 gramov
proteín
3.7 gramov