Rúru predhrejeme na 180°C (160°C pre teplovzdušné rúry). Tortilly rozložíme na plech vyložený papierom na pečenie a ohrejeme v rúre 5-8 minút.
Ingrediencie
2 balenia Garden Gourmet Veggie Rezančeky
1 červená paprika
1 žltá paprika
1 malé avokádo
200 g kukurice z konzervy
1 cibuľa
200 g listov ľadového šalátu
100 g čerstvej paradajkovej salsy
25 g čerstvého koriandra
2 lyžice limetkovej šťavy
1 lyžica olivového oleja
čerstvo mleté čierne korenie
1 balenie tortillových placiek
Veggie rezančeky v mexickom štýle Fajitas
Príprava
1. OHRAJTE TORTILLY
2. OPEKAJTE CIBULU A PAPRIKY KÝM ZAČNÚ KARAMELIZOVAŤ
Na veľkej nepriľnavé panvici rozohrejeme olej. Nakrájané papriky a cibuľu opekáme, kým nezačnú karamelizovať, odložíme na tanier.
3. VEGGIE REZANČEKY DOZLATISTA
Garden Gourmet veggie rezančeky opečieme na rozpálenom oleji dozlatista. Skaramelizovanú zeleninu vrátime na panvicu, pridáme soľ a korenie a opekáme ďalšiu minútu.
4. KUKURIČNÁ SALSA
Pripravíme rýchlu kukuričnú salsu - zmiešame kukuricu s cibuľou nakrájanou na kocky, avokádom a limetkovou šťavou. Posypeme lístkami koriandra a dochutíme korením.
5. DAJTE DOHRMADY TORTILLY A ZMES!
Všetko naložíme do misiek alebo položíme na ohriate tortily. Dobrú chuť!
Kulinárske tipy
Tip!
Podávajte s paradajkovou salsou.
Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
sacharidy
81.1 gramov
energie
657.5 kilokalórií
tuky
22.6 gramov
proteín
31.5 gramov