Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Filety v mexickém štýlu Fajitas

Veggie rezančeky v mexickom štýle Fajitas

Serving 4 porciách
Trvanie 25 MIN
Náročnosť prechodný

Ingrediencie

2 balenia Garden Gourmet Veggie Rezančeky
1 červená paprika
1 žltá paprika
1 malé avokádo
200 g kukurice z konzervy
1 cibuľa
200 g listov ľadového šalátu
100 g čerstvej paradajkovej salsy
25 g čerstvého koriandra
2 lyžice limetkovej šťavy
1 lyžica olivového oleja
čerstvo mleté čierne korenie
1 balenie tortillových placiek
skopírovať ingrediencie
ingrediencie skopírované!

Veggie rezančeky v mexickom štýle Fajitas

Príprava

1. OHRAJTE TORTILLY

Rúru predhrejeme na 180°C (160°C pre teplovzdušné rúry). Tortilly rozložíme na plech vyložený papierom na pečenie a ohrejeme v rúre 5-8 minút.

2. OPEKAJTE CIBULU A PAPRIKY KÝM ZAČNÚ KARAMELIZOVAŤ

Na veľkej nepriľnavé panvici rozohrejeme olej. Nakrájané papriky a cibuľu opekáme, kým nezačnú karamelizovať, odložíme na tanier.

3. VEGGIE REZANČEKY DOZLATISTA

Garden Gourmet veggie rezančeky opečieme na rozpálenom oleji dozlatista. Skaramelizovanú zeleninu vrátime na panvicu, pridáme soľ a korenie a opekáme ďalšiu minútu.

4. KUKURIČNÁ SALSA

Pripravíme rýchlu kukuričnú salsu - zmiešame kukuricu s cibuľou nakrájanou na kocky, avokádom a limetkovou šťavou. Posypeme lístkami koriandra a dochutíme korením.

5. DAJTE DOHRMADY TORTILLY A ZMES!

Všetko naložíme do misiek alebo položíme na ohriate tortily. Dobrú chuť!

chef_cooking

Kulinárske tipy

Tip!
Podávajte s paradajkovou salsou.
Nutričné informácie

REFERENČNÉ HODNOTY

Per Serving

sacharidy
81.1 gramov
energie
657.5 kilokalórií
tuky
22.6 gramov
proteín
31.5 gramov