Jablko so šupkou umyjeme a nakrájame na kocky. Avokádo rozpolíme, vyberieme kôstku, opäť rozkrojíme polovičky, dužinu olúpeme, nakrájame na kocky a pokvapkáme citrónovou šťavou. Nakrájajte cibuľu.
Ingrediencie
1 malé červené jablko
1 zrelé avokádo
1 hlávka zeleného kučeravého šalátu (lolo bionda)
1 balenie lucerny (40g)
1 lyžica malých kaparov
½ malé červené cibuľa
4 čerstvo upečené vegánske bagely (prírodné, celozrnné alebo so semienkami)
2 lyžice extra panenského olivového oleja
citrónová šťava
mleté čierne korenie
Garden Gourmet Vegánsky tuniak
Vegánsky bagel s tuniakem | Záhradný gurmán
Vyskúšajte tento úžasný bagel plnený zeleninou a doplnený novým Garden Gourmet Vuniakem, ktorý je plne rastlinný (vegánsky)! Jednoducho vynikajúce!
Príprava
1. Nakrájajte zeleninu a jablká
2. Smíchajte zeleninu s vunou
Zmiešajte cibuľu, kapary, jablko a avokádo dohromady a spojte sa senzačným vuniakem.
3. Dochuťte šalát
Dochuťte citrónovou šťavou, olivovým olejom a korením.
4. Zostavte si svoj bagel!
Bagely pozdĺžne rozpolíme a poukladáme hlávkovým šalátom. Navrch rozdeľte šalát s Garden Gourmet vegánským tuniakem, navrch rozdeľte lucernu a položte na ňu bageltop.
Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
sacharidy
58.9 gramov
energie
511.4 kilokalórií
tuky
21.7 gramov
proteín
22.5 gramov