Quinú uvarte podľa návodu na obale a nechajte vychladnúť.
Ingrediencie
150 g quinoi (ideálne 3 farieb)
3 malé papriky (žltá, červená, zelená)
1 hrnček rímskeho šalátu
1 malá červená cibuľa
1/4 uhorky
1 citrón
125 ml vegánskeho jogurtu
2 lyžice zmesi gréckych olív
3 lyžice olivového oleja
1 balenie Veggie Rezančeky Garden Gourmet
Škatuľkový šalát v gréckom štýle
Tento vegánsky krabičkový šalát s Garden Gourmet rezancami je skvelou pochúťkou, ktorá spoľahlivo uspokojí vaše chuťové bunky v práci aj v škole!
Príprava
1. UVARTE QUINÚ
2. NAKRÁJAJTE ZELENINU A OKOREŇTE JU
Uhorku nakrájajte pozdĺžne na štvrtiny a tie nakrájajte na tenké plátky. Potom zmiešajte s jogurtom, dochuťte citrónom, soľou a korením. Papriku nakrájajte na prúžky a cibuľu na plátky, ktoré ešte raz prekrojte.
3. SMAŽTE VEGGIE REZANEČKY
Osmažte Veggie rezančeky podľa návodu na obale.
4. DOCHUTITE ŠALÁT
Šalát z quinoy ochuťte citrónom, olivovým olejom, soľou a korením a pridajte olivy.
5. NASKLADAJTE VŠETKO DO ŠKATULE
Do jednej priehradky v krabičke rozdeľte papriky s cibuľou, do druhej quinoa šalát s olivami a rezancami na podstielke z rímskeho šalátu. Uhorkový jogurt nalejte zvlášť do misky a tú pridajte do krabičky k zvyšku jedla.
Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
sacharidy
53.3 gramov
energie
467.7 kilokalórií
tuky
17.9 gramov
proteín
22.7 gramov