Ryžu uvarte podľa návodu na obale a kapustu nakrájajte na tenké rezančeky.
Ingrediencie
Rezeň Tonkatsu
Uvarte si autentické japonské jedlo. Dozlatista opečený vegánsky rezeň na horúcej bielej ryži a sladkokyslá omáčka sú tou najlepšou kombináciou, ktorú musíte vyskúšať!
Príprava
Jarnú cibuľku a chilli papričku nakrájajte na tenké kolieska. Sladkokyslú omáčku pripravíte zmiešaním cesnaku, zázvoru, ryžového octu, cukru, sójovej a worcestrovej omáčky s kečupom.
Osmažte Garden Gourmet Vegánske rezne dozlatista a dochrumkava podľa návodu na obale.
Keď sú rezne takmer hotové, rozdeľte ryžu na dva taniere, dajte navrch na tenké plátky nakrájanú kapustu, ktorú môžete ešte trochu pokvapkať ryžovým octom. Rezne nakrájajte na rezančeky a rozložte ich na kapustu. Omáčku podávajte zvlášť.
Jedlo posypte jarnou cibuľkou, nakrájanou chilli papričkou, koriandrom a sezamovými semienkami.