Cibuľu a paradajku nakrájajte na kocky. Koriander nasekajte na drobno. Kyslú smotanu v miske zmiešajte s cibuľou, paradajkami, koriandrom as Garden Gourmet vegánskym tuniakom.
Ingrediencie
1 balení Garden Gourmet Vegánsky tuniak
2 zrelá avokáda
1 paradajka
1 šálka klíčkov (výhonky lucerny a červenej kapusty)
½ malé červené cibule
1 lyžička vegánskej kyslej smotany alebo crème fraîche
1 limetka
1 trs žeruchy
malý zväzok koriandra
soľ
korenie
čierna sezamové semienka
Plnené avokádo s Vôňakom
Chýba vám inšpirácia na rýchle a chutné občerstvenie alebo chuťovku? Žiadny problém! Vyskúšajte plnené avokádo Garden Gourmet vegánskym tuniakom a nechajte sa očariť touto jedinečnou kombináciou!
Príprava
1. Zmiešajte Vôniaka s cibuľou, paradajkami a koriandrom.
2. Pripravte avokáda
Avokádo rozpoľte, vyberte kôstku a jemne olúpte šupku. Potom avokádo pokvapkajte limetkovou šťavou a zľahka posypte soľou a korením.
3. Naplňte avokáda šalátom s Vôniakom a ozdobte!
Vydlabaná avokáda naplňte pripraveným šalátom s Vôniakom a ozdobte rôznymi klíčkami a žeruchou. Na záver posypte sezamovými semienkami. Prajeme vám dobrú chuť!
Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
sacharidy
10.6 gramov
energie
270.4 kilokalórií
tuky
21.1 gramov
proteín
12.6 gramov