Rúru predhrejeme na 200 ° C. Sladké zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky. Fazuľu scedíme a repu nakrájame tiež na kocky. Červenú cibuľu nakrájame na kolieska a pokvapkáme šťavou z polovice limetky.
Ingrediencie
Mexicke Tostady
Vyskúšajte tieto chrumkavé a lahodné Tostady s repou a sladkými zemiakmi, doplnené o Garden Gourmet marinované kúsky s mexickou príchuťou !
Príprava
Sladké zemiaky osmažíme cca 10 minút na panvici s trochou oleja. Kúsky repy opláchneme a krátko ich opečieme spolu so sladkým zemiakom. Pridáme fazuľu a zmes korenia a necháme prehriať.
Garden Gourmet marinované mexickej kúsky osmažíme na panvici podľa pokynov na obale. Tortilly prikryjeme alobalom a ohrejeme v rúre.
Každú tortilu potrieme asi lyžicou guacamole, na ktoré položíme lístky špenátu. Pečené sladké zemiaky s repou a fazuľou rozdelíme na špenát a na vrch dáme marinované mexické kúsky. Ozdobíme nakrájanou jalapeňo papričkou, nakladanou červenou cibuľou a lístkami koriandra.
Tip šéfkuchára! Na prípravu guacamole roztlačíme 2 zrelé avokáda, ktorá zmiešame spolu s jednou lyžicou crème fraîche, s 1 kusom najemno nakrájanej rajčiny (iba dužinu bez semien) a s 1 jemne nasekaným strúčikom cesnaku. Dochutíme soľou, korením, limetkovou šťavou a nahrubo nasekaným čerstvým koriandrom.