Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Záhradný labužník Senzačný marinované kúsky mexickej

Mexické Empanadas

Serving 4 porciách
Trvanie 20 MIN
Náročnosť prechodný

Ingrediencie

1 balenie Garden Gourmet Veggie Rezančeky Mexiko
10 plátkov mrazeného cesta na pečivo s veľkosťou asi 12 x 12 cm
1 malá biela cibuľa
1 červená paprika kápia
100 g nakladanej kukurice
čierne korenie a mletá paprika
olivový olej
skopírovať ingrediencie
ingrediencie skopírované!

Mexické Empanadas

Objavte skvelú chuť našej novinky - Veggie rezančeky marinované v mexickej zmesi korením ¡Buen Provecho!

Príprava

1. PREDHREJTE RÚRU A ROZMRAZTE CESTO

Rúru predhrejeme na 200 ° C. Plátky cesta necháme rozmraziť na papieri na pečenie.

2. OSMAŽTE ZELENINU A MEXICKÉ KÚSKY

Marinované mexické kúsky Garden Gourmet nakrájame na menšie kúsočky. Cibuľu olúpeme a spoločne s paprikou nakrájame na malé kúsky, ktoré krátko osmažíme na olivovom oleji. Dochutíme soľou, korením a mletou paprikou. K zelenine pridáme kukuricu a marinované mexické kúsky a varíme ďalšiu minútu. Potom vyberieme zmes z panvice a necháme ju vychladnúť.

3. ROZDEĽTE NÁPLŇ

Z cesta vykrojíme kruhové plátky, môžeme použiť menšiu misku alebo hrnček. Do stredu každého plátku rozdelíme vychladnutú náplň, ktorú sme si pripravili.

4. VYTVORTE EMPANADAS!

Cesto preložíme cez náplň a okraje pritlačíme k sebe. Tie ešte prehneme a pritlačíme vidličkou.

5. UPEČTE EMPANADAS A VYCHUTNAJTE SI ICH, KÝM SÚ HORÚCE

Vzniknuté taštičky čiže Empanadas potrieme rozšľahaným vajcom (pre pekný lesk) alebo trochou (rastlinného) mlieka. Pečieme asi 20 minút, kým nebudú pekne hnedé.

Nutričné informácie

REFERENČNÉ HODNOTY

Per Serving

sacharidy
34.7 gramov
energie
403.3 kilokalórií
tuky
24.6 gramov
proteín
10.9 gramov