Rúru predhrejeme na 200 ° C. Plátky cesta necháme rozmraziť na papieri na pečenie.
Ingrediencie
Mexické Empanadas
Objavte skvelú chuť našej novinky - Veggie rezančeky marinované v mexickej zmesi korením ¡Buen Provecho!
Príprava
Marinované mexické kúsky Garden Gourmet nakrájame na menšie kúsočky. Cibuľu olúpeme a spoločne s paprikou nakrájame na malé kúsky, ktoré krátko osmažíme na olivovom oleji. Dochutíme soľou, korením a mletou paprikou. K zelenine pridáme kukuricu a marinované mexické kúsky a varíme ďalšiu minútu. Potom vyberieme zmes z panvice a necháme ju vychladnúť.
Z cesta vykrojíme kruhové plátky, môžeme použiť menšiu misku alebo hrnček. Do stredu každého plátku rozdelíme vychladnutú náplň, ktorú sme si pripravili.
Cesto preložíme cez náplň a okraje pritlačíme k sebe. Tie ešte prehneme a pritlačíme vidličkou.
Vzniknuté taštičky čiže Empanadas potrieme rozšľahaným vajcom (pre pekný lesk) alebo trochou (rastlinného) mlieka. Pečieme asi 20 minút, kým nebudú pekne hnedé.