Rúru predhrejte na 200℃. Zemiaky umyte, rozpoľte a rozložte na plech.
Ingrediencie
Marine-style Crispy filet s restovaným špenátom a opečenými zemiakmi
Táto harmonická kombinácia restovaného špenátu, opečených zemiakov a chrumkavého Marine-style filetu Garden Gourmet vás nesklame. Doprajte si tento ľahký obľúbený obed alebo večeru v rastlinnom štýle!
Príprava
Zemiaky na plechu pokvapkajte olivovým olejom, osoľte, okoreňte a pečte v strede rúry asi 20 minút, kým zemiaky krásne nezmäknú a nezozlátnu. Počas pečenia zemiaky občas prehoďte. Bylinky nasekajte nadrobno a posypte nimi opečené zemiaky.
Nakrájajte cibuľu a cesnak a orestujte ich vo veľkej panvici na 1 lyžicu oleja, kým nezosklovatí. Pridajte špenát a za stáleho miešania opekajte, kým sa špenát nestiahne. Dochuťte soľou a korením podľa chuti.
Vegánske filé opečte z oboch strán na asi 2 až 3 lyžiciach olivového oleja a podľa návodu na obale smažte dozlatista a chrumkava.
Garden Gourmet Marine-style Crispy Filet podávajte spolu so špenátom, opečenými zemiakmi, zvyšnými bylinkami a plátkami citróna. Prajeme Vám dobrú chuť!