Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Marine-style filet with spinach

Marine-style Crispy filet s restovaným špenátom a opečenými zemiakmi

Serving 2 porciách
Trvanie 25 MIN
Náročnosť jednoduchý

Ingrediencie

1 balenie Marine-Style Crispy Filetu
400 g (zmiešaných) malých zemiakov (nelúpaných)
400 g čerstvého špenátu
1 malá červená cibuľa
1 citrón
1 strúčik cesnaku
1 menší zväzok kôpru/petržlenu
1 lyžica olivového oleja (na vyprážanie)
soľ a korenie
skopírovať ingrediencie
ingrediencie skopírované!

Marine-style Crispy filet s restovaným špenátom a opečenými zemiakmi

Táto harmonická kombinácia restovaného špenátu, opečených zemiakov a chrumkavého Marine-style filetu Garden Gourmet vás nesklame. Doprajte si tento ľahký obľúbený obed alebo večeru v rastlinnom štýle!

Príprava

1. Predhrejte rúru

Rúru predhrejte na 200℃. Zemiaky umyte, rozpoľte a rozložte na plech.

2. Upečte zemiaky

Zemiaky na plechu pokvapkajte olivovým olejom, osoľte, okoreňte a pečte v strede rúry asi 20 minút, kým zemiaky krásne nezmäknú a nezozlátnu. Počas pečenia zemiaky občas prehoďte. Bylinky nasekajte nadrobno a posypte nimi opečené zemiaky.

3. Pripravte špenát

Nakrájajte cibuľu a cesnak a orestujte ich vo veľkej panvici na 1 lyžicu oleja, kým nezosklovatí. Pridajte špenát a za stáleho miešania opekajte, kým sa špenát nestiahne. Dochuťte soľou a korením podľa chuti.

4. Pripravte Garden Gourmet Marine-style Crispy filet

Vegánske filé opečte z oboch strán na asi 2 až 3 lyžiciach olivového oleja a podľa návodu na obale smažte dozlatista a chrumkava.

5. A môžete podávať!

Garden Gourmet Marine-style Crispy Filet podávajte spolu so špenátom, opečenými zemiakmi, zvyšnými bylinkami a plátkami citróna. Prajeme Vám dobrú chuť!

Nutričné informácie

REFERENČNÉ HODNOTY

Per Serving

sacharidy
25.2 gramov
energie
295.8 kilokalórií
tuky
14.6 gramov
proteín
18.6 gramov