Uhorku umyte a nakrájajte na tenké rezančeky. Červenú kapustu pokrájajte na rezančeky podobné dĺžky ako máte uhorku a vňať cibule nakrájajte na drobno.
Ingrediencie
Jarné závitky s Garden Gourmet Vôniakom
Hľadáte jednoduché, ale netradičné jedlo na piknik? Toto je vaša šanca! Vyskúšajte tieto čerstvé jarné závitky s Garden Gourmet vegánskym tuniakom.
Príprava
Garden Gourmet Vuniaka zmiešajte s paradajkovým chutney.
Ryžový papier namáčajte v studenej vode po dobu 10-15 sekúnd (podľa návodu na obale) a položte na tanier. Vždy namočte iba jeden papier na závitok, nenamáčajte si papier dopredu, aby neoschol.
Doprostred papiera položte hlávkový šalát, cibuľku, uhorku, porciu ochuteného vôňa a červenej kapusty. Navlhčite si prsty vodou, prehnite strany smerom k stredu a zrolujte. Postupne si pripravte všetky závitky a môžete vyraziť na piknik! Kulinársky tip: Do závitkov pridajte čerstvé lístky koriandra alebo mäty a podávajte s omáčkou z arašidového masla zmiešaného so sójovou omáčkou.